المقادير ك فلييه فراخ
كيلو لبن 2معلقه دقيق 2بصله10 فصوص توم2حبه فلفل الوانملح فلفل جوز الطيب ومرقه دجاج اهم حاجه المشروم لو معلب اغسليه كويس من مواد الحفظالطريقه يلا سواالفلييه تقطيعيها وتبليها بالملح والفلفل وتعصرى عليها نص ليمونه وتسيبها 10 دقايقتجيبى بصلتين والثوم وانا نسيت الفلفل اصوره
والمشروم
هنا الملح والفلفل وجوز الطيب والزيت وواللبنمرقه الدجاج فاتحه الكياس وحطاهم فى برطمان ما انا مش كل ما عوز افتح كيس معلقه واقلب ههههههههه كسل بعيد عنكوااااااااااااااااههههههه
نحط الزيت مع الزبد على النار
نحط الفراخ على النار ونقلب لغايه ما الميه تنشف
وبعدين نفرم البصل والتوم والفلفل ونحطهم على الفراخونرش رشه جوز الطيب
وبعدين نحط المشروم
وبعدين نضيف اللبن
نجى للاهم نجيب البيضه والدقيق معلقه مرقه فوريه ورشه جوز الطيب شويه لبن ونضربهم فى الكبه وبعدين نضيفهم على الفراخ
وبعدين نقلبهم ونضعهم فى صينيه وندخلها الفرن عشر دقايق وبعدين نقدمها مع المكرونه والسلطه وبألف هنا