نورهان مؤسسة الموقع
• آاحتراآم قوانين المنتديـ||° : • الجنسًـِـِ ||° : انثى • الآبرآجـِـ||° : • عًدد مشآاركتي ||° : 1974 • بلدك||° : مصر • عَرفت المِنتدىً منـِـِ ||° : غير ذلك نقاط : 58814 تقيم الموضوع : 24 تاريخ التسجيل : 24/01/2010 الوظيفة : تلميذة
| موضوع: فراخ بالزيتون الأحد مارس 14, 2010 5:51 pm | |
| المقادير:دجاجة ،كركم او كارى ،ثوم ،بصل ،زيسون اخضر مخلى ،طماطم فريش ،طماطم بوريه ،كزبرا خضرا
الطريقة: نجهز حلة على النار وفيها مادة دهنيه ونضيف البصل والثوم نخلى الفرجة من الجلد والعظم وممكن من الجلد فقط ونقطعها نضيف الفراخ على النار ونضيف الطماطم الفريشوالكزبرة نضيف الطماطم البوريه مع قليل من الماء يقطع الزيتون ويضاف على المقدار يضاف التوابل ولا يضاف ملح لان الزيتون مالح نسبها على النار واذا احتاجت ماء نزودها لحد ماتستوى وبالهنا والشفا | |
|
عاشقة التصميم بنوتة متميزة
• الجنسًـِـِ ||° : انثى • الآبرآجـِـ||° : • عًدد مشآاركتي ||° : 529 نقاط : 54228 تقيم الموضوع : 0 تاريخ التسجيل : 10/03/2010 الوظيفة : تلميذه
| موضوع: رد: فراخ بالزيتون الثلاثاء مارس 16, 2010 5:46 pm | |
| شكرا يا قمر على الموضوع تسلمي تحياتي: _:...عاشقه التصميم...:_ | |
|