الطبق الاول انا اخترت له اسم بيتزا الفراخالمكوناتبصل - طماطم- فلفل متقطعين شرايح - صدور فيليه - زيتون شرايح - جبنة شيدر - ملح- فلفل اسود - بهارات - شطة حسب الرغبة - جنزبيل مطحون - زعتر
الطريقةنرص صدور الفيليه فى مقلاة كبيرة اوصينية ونضع فوقها الخضار ونتبل بالملح والفلفل والبهارات والشطة والزعتر والجنزبيل بدون تقليب .
نغطى وتوضع على نار متوسطة لحد ماتنزل مايتها وتستوى بدون تقليب لو احتاجة ماية ممكن اضافة ربع كوب فقط .
بعد ما يتبقى فيها قليل من الصوص نضع الزيتون ونرص شرايح الجبنة دقايق ونطفى النار ونغطى لحد ما تسيح الجبنة.
ممكن تتقدم مع مكرونة بيضا او ارز ابيض او بطاطس محمرة.
الطبق التانى الجلاش بالخضارالمكوناتنصف كيلو جلاش - زيتون شرايح - بسطرمة - جبنة مبشورة- فلفل اخضر مكعبات - طماطم مكعبات - زبدة سايحة
الطريقة ندهن الصينية بالزبدة ونضع طبقة من الجلاش ثم زبدة لحد ما نعمل نصف المقدار ثم نضع الحشوة.
وبعدين نكمل باقى الجلاش بالطريقة السابقة ونقطعه حسب الرغبة.
للوجهبيضة + 1 كوب لبن + فلفل اسود يخفق جيدا ويوضع على وجه الجلاش قبل دخوله الفرن
الطبق الثالث شوربه الدجاج بالكريمةالمكوناتحسب العدد.... صدر فيليه - 2 ملعقة دقيق - ماء لعمل مرقة حوالى 2 كوب - زبدة - ملح فلفل حبهان ورق غار - 2 ملعقة كبيرة كريمة لبانى
الطريقةنسلق الصدور فى الماء والملح والفلفل والحبهان وورق الغار ثم يقطع مكعبات.
نضع زبده فى وعاء على النار ثم نضع الدقيق ويقلب دقايق ثم نضع الشوربة والفراخ .
قبل التقديم نضع الكريمة اللبانى.
حسبكم مع الصور وارجو منكم الدعاء لى ولاولادى