فراخ + فليه فراخ + بصل + زيت عادى وزيت زيتون + رقاق طرى + 3معلقه سماق +ملح وفلفل وقرفه و2مكعب فاين فودز
نقطع البصل ريش وندبلهم كويس
نقطع الفلييه قطع صغيرة ونضفيها على البصل
نضيف السماق والملح البهار كله والفاين فودز ونقلب
بعد كدة نضيف الفراخ
طبعا نسيها تستوى بس منكترش الميه
نحضر صينيه والرقاق نبدأ نعمل طبقات من البصل والفلييه والرقاق ونفضل كدة بالتوالى لغايه منخلص المقدار
وتبقى بالشكل دة فى الاخر خالص نرص الفراخ كدة على الوش وندخلها الفرن بالضبط ربع ساعه
وده الشكل النهائى بعد ما خرجت من الفرن