الحر جه يا بنات وانتوا عارفين بقى الحر مش عاوز لا محمر ولا مشمر وبيحب الاكلات الخفيفه ومن الاكله اللى انا بحبها فى الصيف بذات الكشرى الاصفر وفى اى وقت بعمل الكشرى وجمبه بيض مسلوق وبطاطس محمر وسلطه خضرا وبالف هنا ويلا نبدأ سوا
كيلو الاربع رز +اقل من ربع كيلو عدس+ زبدة + ملح +نص كيلو لبن +كوب ماء
طبعا نغسلهم كويس ويصفوا كويسوبع كدة على النار نغلى اللبن والميه ونحط الملح والزبد على النار لغايه ميغلوا مع بعض
وبعدين نضيف الرز والعدس ونسيبهم يستوا زى مبتساوى الرز عادى
بس اهم حاجه ان امعيار ما يزدش يعنى لازم تشوفى الرز والعدس من الميه عشان يبقى مفلفل والحبيه بحبايتها
ودا شكله بعد ما استوى