اولا مكونات صينة الجلاش باللحمة المفرومة
لفة جلاش +نصف كيلو عصاج +بصل وفلفل رومى وثوم +ملح وفلفل اسود وبهارات +زبدة وزيت ذرة +ربع كوب لبن وبيضة
نحمر خليط البصل والثوم والفلفل الرومى ونستخدمهم فى تعصيج اللحمة
نرص عشر طبقات من الجلاش فى الصينية ويدهنوا بالزبدة ويوضع عليهم العصاج ويوضع عليهم باقى الكمية من الجلاش ويدهن الطبقة الاخيرة بالزبدة
وتقطع قبل دخول الفرن لان بعد طلعوها تصبح مقرمشة ويصعب تقطيعها
وتخبز فى الفرن لمدة 15 دقيقة الى ان يحمر الوجه وندهن وجهها بخليط البيض والمرقة والزبدة وتوضع مرة اخرى لمدة 15 دقيقة ودى النتيجة
نيجى بقى للطبق التانى وهو طبق البطاطس البيوريه باللحمة المفرومة ومكوناته
كيلو بطاطس مهروسة +نصف كيلو لحم مفروم معصج+ملح وفلفل +فلفل رومى وبصل وثوم و طماطم +جبنة موزاريلا +زيت ذرة او ذبدة حسب الرغبة
نخلط البطاطس مع الزبدة ونحمر البصل و الثوم الى ان يصبح لونهم ذهبى ونضعهم على الخليط السابق
وطبعا الملح و الفلفل ونفرد الخليط السابق فى صينية الفرن
ها مين اللى هيلحق اللى فضل من الصينية دى قبل ما اقوم بالواجب معاها ههههههههههههههه