منتدي نورهان للبنوتات
***كله من اللحمة المفرومة 151930980
منتدي نورهان للبنوتات
***كله من اللحمة المفرومة 151930980
منتدي نورهان للبنوتات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


للسيدات والبنات فقط
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

التسجيل للمراة فقط يمنع منعا باتا تسجيل الرجال والاولاد واذا تم تسجيل الرجال سوف يتم حذف العضوية فورا


 

 ***كله من اللحمة المفرومة

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
نورهان
مؤسسة الموقع
مؤسسة الموقع
نورهان


***كله من اللحمة المفرومة Gw68ii39r1jl
• آاحتراآم قوانين المنتديـ||° : ***كله من اللحمة المفرومة QwY27238
• الجنسًـِـِ ||° : انثى
• الآبرآجـِـ||° : الحمل
• عًدد مشآاركتي ||° : 1974
• بلدك||° : مصر
• عَرفت المِنتدىً منـِـِ ||° : غير ذلك
***كله من اللحمة المفرومة 8gb64073
نقاط : 56944
تقيم الموضوع : 24
تاريخ التسجيل : 24/01/2010
الوظيفة : تلميذة

***كله من اللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: ***كله من اللحمة المفرومة   ***كله من اللحمة المفرومة I_icon_minitimeالأربعاء مارس 17, 2010 4:47 pm

اولا مكونات صينة الجلاش باللحمة المفرومة
لفة جلاش +نصف كيلو عصاج +بصل وفلفل رومى وثوم +ملح وفلفل اسود وبهارات +زبدة وزيت ذرة +ربع كوب لبن وبيضة



نحمر خليط البصل والثوم والفلفل الرومى ونستخدمهم فى تعصيج اللحمة

***كله من اللحمة المفرومة 1264938261نرص عشر طبقات من الجلاش فى الصينية ويدهنوا بالزبدة ويوضع عليهم العصاج ويوضع عليهم باقى الكمية من الجلاش ويدهن الطبقة الاخيرة بالزبدة

***كله من اللحمة المفرومة 1264938844***كله من اللحمة المفرومة 1264939369***كله من اللحمة المفرومة 1264941355
وتقطع قبل دخول الفرن لان بعد طلعوها تصبح مقرمشة ويصعب تقطيعها


وتخبز فى الفرن لمدة 15 دقيقة الى ان يحمر الوجه وندهن وجهها بخليط البيض والمرقة والزبدة وتوضع مرة اخرى لمدة 15 دقيقة ودى النتيجة***كله من اللحمة المفرومة 1264940041***كله من اللحمة المفرومة 1264941760
نيجى بقى للطبق التانى وهو طبق البطاطس البيوريه باللحمة المفرومة ومكوناته
كيلو بطاطس مهروسة +نصف كيلو لحم مفروم معصج+ملح وفلفل +فلفل رومى وبصل وثوم و طماطم +جبنة موزاريلا +زيت ذرة او ذبدة حسب الرغبة
نخلط البطاطس مع الزبدة ونحمر البصل و الثوم الى ان يصبح لونهم ذهبى ونضعهم على الخليط السابق

وطبعا الملح و الفلفل ونفرد الخليط السابق فى صينية الفرن
***كله من اللحمة المفرومة 1264942593
نضع اللحمة المفرومة المعصجة عليه***كله من اللحمة المفرومة 1264943013
ونضع القليل من الجبنة الموزاريلا***كله من اللحمة المفرومة 1264943507
ونغطى الطبقة الاخيرة من البطاطس و نزين بالطماطم والفلفل الرومى والجبنة الموزاريلا


***كله من اللحمة المفرومة 1264943314 وبعد خروجها من الفرن تترك لتبرد ثم تقطع ***كله من اللحمة المفرومة 1264943779 ***كله من اللحمة المفرومة 1264944175
***كله من اللحمة المفرومة 1264944285
ها مين اللى هيلحق اللى فضل من الصينية دى قبل ما اقوم بالواجب معاها ههههههههههههههه

***كله من اللحمة المفرومة 1264944175 ***كله من اللحمة المفرومة 1264944716
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://norhan14.yoo7.com
عاشقة التصميم
بنوتة متميزة
بنوتة متميزة
عاشقة التصميم


***كله من اللحمة المفرومة Gw68ii39r1jl
• الجنسًـِـِ ||° : انثى
• الآبرآجـِـ||° : السمك
• عًدد مشآاركتي ||° : 529
***كله من اللحمة المفرومة 8gb64073
نقاط : 52358
تقيم الموضوع : 0
تاريخ التسجيل : 10/03/2010
الوظيفة : تلميذه

***كله من اللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: رد: ***كله من اللحمة المفرومة   ***كله من اللحمة المفرومة I_icon_minitimeالأربعاء مارس 17, 2010 6:26 pm

شكرا اختي على الموضوع
تسلمي
تحياتي:
_:...عاشقة التصميم...:_
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
***كله من اللحمة المفرومة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي نورهان للبنوتات  :: اقسام الطبخ :: اطباق رئيسية :: اللحوم-
انتقل الى: