بسم الله الرحمن الرحيم
صينية بيتزا المكرونة باللحمة المفرومة تحفة وان شاء الله تعجبكم
الطريقة
1- عمل اللحمة المفرومة عصاج انا عملت ربع كيلو.
2- نقطع طماطم وفلفل اخضر مكعبات ومعاهم زيتون اخضر شرايح وجبنة مبشورة انا استخدمت شيدر
3- نبدأنجهز الصلصة نبشر بصلة ونصفرها ونحط 2 فص توم مفروم ونحط عصير طماطم وصلصة ونتبل بملح وفلفل وزعتر ونخليها على النار لحد ما تتسبك شوية بس ما تكنش ناشفة يعنى فيها صوص
4- نسلق المكرونة الاسباجتى
نبدأ نجهز الصينية ..........
نصفى المكرونة ونحط عليها الصلصة ونقلبها ونفردها فى الصينية
نحط اللحمة المفرومة وفوقها الخضار اللى قطعناه وبعدين الجبنة وندخلها الفرن بس لحد ما الجبنة تسيح علشان ماتنشفش
وبالهنا والشفا
مستنية الدعوات الحلوة .......... الردود الجميلة .......... وتقيمكم الرائع