منتدي نورهان للبنوتات
بيتزاااااااااااااااااا المكروووووووووووووونة باللحمة المفرووووووووووووومة وتحدى 151930980
منتدي نورهان للبنوتات
بيتزاااااااااااااااااا المكروووووووووووووونة باللحمة المفرووووووووووووومة وتحدى 151930980
منتدي نورهان للبنوتات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


للسيدات والبنات فقط
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

التسجيل للمراة فقط يمنع منعا باتا تسجيل الرجال والاولاد واذا تم تسجيل الرجال سوف يتم حذف العضوية فورا


 

 بيتزاااااااااااااااااا المكروووووووووووووونة باللحمة المفرووووووووووووومة وتحدى

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
نورهان
مؤسسة الموقع
مؤسسة الموقع
نورهان


بيتزاااااااااااااااااا المكروووووووووووووونة باللحمة المفرووووووووووووومة وتحدى Gw68ii39r1jl
• آاحتراآم قوانين المنتديـ||° : بيتزاااااااااااااااااا المكروووووووووووووونة باللحمة المفرووووووووووووومة وتحدى QwY27238
• الجنسًـِـِ ||° : انثى
• الآبرآجـِـ||° : الحمل
• عًدد مشآاركتي ||° : 1974
• بلدك||° : مصر
• عَرفت المِنتدىً منـِـِ ||° : غير ذلك
بيتزاااااااااااااااااا المكروووووووووووووونة باللحمة المفرووووووووووووومة وتحدى 8gb64073
نقاط : 58854
تقيم الموضوع : 24
تاريخ التسجيل : 24/01/2010
الوظيفة : تلميذة

بيتزاااااااااااااااااا المكروووووووووووووونة باللحمة المفرووووووووووووومة وتحدى Empty
مُساهمةموضوع: بيتزاااااااااااااااااا المكروووووووووووووونة باللحمة المفرووووووووووووومة وتحدى   بيتزاااااااااااااااااا المكروووووووووووووونة باللحمة المفرووووووووووووومة وتحدى I_icon_minitimeالإثنين فبراير 08, 2010 4:36 am

بسم الله الرحمن الرحيم



صينية بيتزا المكرونة باللحمة المفرومة تحفة وان شاء الله تعجبكم

بيتزاااااااااااااااااا المكروووووووووووووونة باللحمة المفرووووووووووووومة وتحدى DSC05194


بيتزاااااااااااااااااا المكروووووووووووووونة باللحمة المفرووووووووووووومة وتحدى DSC05195


بيتزاااااااااااااااااا المكروووووووووووووونة باللحمة المفرووووووووووووومة وتحدى DSC05198

الطريقة


1- عمل اللحمة المفرومة عصاج انا عملت ربع كيلو.

2- نقطع طماطم وفلفل اخضر مكعبات ومعاهم زيتون اخضر شرايح وجبنة مبشورة انا استخدمت شيدر

3- نبدأنجهز الصلصة نبشر بصلة ونصفرها ونحط 2 فص توم مفروم ونحط عصير طماطم وصلصة ونتبل بملح وفلفل وزعتر ونخليها على النار لحد ما تتسبك شوية بس ما تكنش ناشفة يعنى فيها صوص

4- نسلق المكرونة الاسباجتى


نبدأ نجهز الصينية ..........

نصفى المكرونة ونحط عليها الصلصة ونقلبها ونفردها فى الصينية

نحط اللحمة المفرومة وفوقها الخضار اللى قطعناه وبعدين الجبنة وندخلها الفرن بس لحد ما الجبنة تسيح علشان ماتنشفش



وبالهنا والشفا


مستنية الدعوات الحلوة .......... الردود الجميلة .......... وتقيمكم الرائع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://norhan14.yoo7.com
عاشقة التصميم
بنوتة متميزة
بنوتة متميزة
عاشقة التصميم


بيتزاااااااااااااااااا المكروووووووووووووونة باللحمة المفرووووووووووووومة وتحدى Gw68ii39r1jl
• الجنسًـِـِ ||° : انثى
• الآبرآجـِـ||° : السمك
• عًدد مشآاركتي ||° : 529
بيتزاااااااااااااااااا المكروووووووووووووونة باللحمة المفرووووووووووووومة وتحدى 8gb64073
نقاط : 54268
تقيم الموضوع : 0
تاريخ التسجيل : 10/03/2010
الوظيفة : تلميذه

بيتزاااااااااااااااااا المكروووووووووووووونة باللحمة المفرووووووووووووومة وتحدى Empty
مُساهمةموضوع: رد: بيتزاااااااااااااااااا المكروووووووووووووونة باللحمة المفرووووووووووووومة وتحدى   بيتزاااااااااااااااااا المكروووووووووووووونة باللحمة المفرووووووووووووومة وتحدى I_icon_minitimeالإثنين مارس 15, 2010 7:52 pm

شكرا يا قمر على الموضوع
تسلمي
تحياتي:
:..._عاشقه التصميم_...:
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بيتزاااااااااااااااااا المكروووووووووووووونة باللحمة المفرووووووووووووومة وتحدى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» المكرونة باللحمة المفرونة وبالصورالمكرونه باللحمه المفرومه

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي نورهان للبنوتات  :: اقسام الطبخ :: مقبلات ومعجنات وسندوتشات-
انتقل الى: