منتدي نورهان للبنوتات
البفتيك او الستيك او اسكالوب اللحم مقلي بالصوووووووووور 151930980
منتدي نورهان للبنوتات
البفتيك او الستيك او اسكالوب اللحم مقلي بالصوووووووووور 151930980
منتدي نورهان للبنوتات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


للسيدات والبنات فقط
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

التسجيل للمراة فقط يمنع منعا باتا تسجيل الرجال والاولاد واذا تم تسجيل الرجال سوف يتم حذف العضوية فورا


 

 البفتيك او الستيك او اسكالوب اللحم مقلي بالصوووووووووور

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
نورهان
مؤسسة الموقع
مؤسسة الموقع
نورهان


البفتيك او الستيك او اسكالوب اللحم مقلي بالصوووووووووور Gw68ii39r1jl
• آاحتراآم قوانين المنتديـ||° : البفتيك او الستيك او اسكالوب اللحم مقلي بالصوووووووووور QwY27238
• الجنسًـِـِ ||° : انثى
• الآبرآجـِـ||° : الحمل
• عًدد مشآاركتي ||° : 1974
• بلدك||° : مصر
• عَرفت المِنتدىً منـِـِ ||° : غير ذلك
البفتيك او الستيك او اسكالوب اللحم مقلي بالصوووووووووور 8gb64073
نقاط : 56854
تقيم الموضوع : 24
تاريخ التسجيل : 24/01/2010
الوظيفة : تلميذة

البفتيك او الستيك او اسكالوب اللحم مقلي بالصوووووووووور Empty
مُساهمةموضوع: البفتيك او الستيك او اسكالوب اللحم مقلي بالصوووووووووور   البفتيك او الستيك او اسكالوب اللحم مقلي بالصوووووووووور I_icon_minitimeالسبت يناير 30, 2010 1:59 pm

البفتيك او الستيك او اسكالوب اللحم
كلها اسماء واحده
المقادير
انا حعمل لكم نصف كيلو فقط وانتوا طبعا زودوا الكميه لو عاوزينه يتفرزن
المقادير
نصف كيلو ستيك بقرى او بفتيك كما يسمى
1 حبه بصل كبيره
1 حبه طماطم كبيره
2 بيضه
بقسماط (خبز مطحون )
ملعقه صغيره زيت زيتون
خل
ملح فلفل كمون بابريكا واى توابل تحبيها
صويا صوص او ورشستر صوص (اختيارى )
زيت للقلى
البفتيك او الستيك او اسكالوب اللحم مقلي بالصوووووووووور 72e70a953b


الطريقه


اول حاجه نضع اللحم فى الكيس هكذا ونطرق عليه بمطرقه اللحم او اى اداه حتى تكون طبقته رفيعه وليست سميكه
البفتيك او الستيك او اسكالوب اللحم مقلي بالصوووووووووور 903d1489fb


ونطرق الى ان يكون بهذا الشكل
البفتيك او الستيك او اسكالوب اللحم مقلي بالصوووووووووور 3abf9f972f


وفى الكبه نضع الطماطم والبصل والتوابل والخل ونفرمهم


البفتيك او الستيك او اسكالوب اللحم مقلي بالصوووووووووور B87f4dbafa


بعدها نضيف التتبيله على اللحم ونتركه ثلاث ساعات وممن قبلها بيوم بيكون افضل
البفتيك او الستيك او اسكالوب اللحم مقلي بالصوووووووووور Ec83849d66


بعدها نضع البيض والفلفل ونضيف عليه ملعقه صغيره زيت زيتون
(وده السر فى تماسك الطبقه الخارجيه )
البفتيك او الستيك او اسكالوب اللحم مقلي بالصوووووووووور Fe15bd6440


ونضربهم بشوكه وبعدين نمسك قطع اللحم ونعصرهم باليد حتى نتخلص من ماؤه وننظف التتبيله من عليه
(مهم عصر اللحم جيدا)
البفتيك او الستيك او اسكالوب اللحم مقلي بالصوووووووووور C693b86f82


وبعدها نضيف اللحم على خلطه البيض وزيت الزيتون ونقلب ونترك الخليط عشر دقائق
البفتيك او الستيك او اسكالوب اللحم مقلي بالصوووووووووور C373bfae62


بعد مرور عشر دقائق نضع اللحم عالبقسماط
البفتيك او الستيك او اسكالوب اللحم مقلي بالصوووووووووور 5d58deda4f


ونقلبها فى الخليط
ومهم جدا الضغط براحه اليد على اللحم من الجهتين حتى يلتصق البقسماط جيدا
البفتيك او الستيك او اسكالوب اللحم مقلي بالصوووووووووور 1ef9ac09c4


اذا اردنا قليه فى نفس اليوم يبقى نضعه فى التلاجه حوالى نصف ساعه قبل القلى وكده النتيجه حتبقى افضل كتير
ملحوظه
لا تقليه مباشره بعد تغليفه بالبقسماط حتى لا يتفكك فى الزيت



اذا اردتى تفريز البفتيك ضعيه مباشره فى اطباق للتخزين ولفيه بالنايلون اللاصق وضعيه فى الفريزر مباشره
البفتيك او الستيك او اسكالوب اللحم مقلي بالصوووووووووور Ea7ccbd836


وعند الاستخدام نخرجه من الفريزر ونقليه بزيت دره


البفتيك او الستيك او اسكالوب اللحم مقلي بالصوووووووووور 5ab5d80bbb


وده شكله بعد التحمير
ماشاء الله الزيت كما هو نضيف لان الطبقه الخارجيه لم تتفكك




البفتيك او الستيك او اسكالوب اللحم مقلي بالصوووووووووور 40b3639cca



والف هنا وشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://norhan14.yoo7.com
عاشقة التصميم
بنوتة متميزة
بنوتة متميزة
عاشقة التصميم


البفتيك او الستيك او اسكالوب اللحم مقلي بالصوووووووووور Gw68ii39r1jl
• الجنسًـِـِ ||° : انثى
• الآبرآجـِـ||° : السمك
• عًدد مشآاركتي ||° : 529
البفتيك او الستيك او اسكالوب اللحم مقلي بالصوووووووووور 8gb64073
نقاط : 52268
تقيم الموضوع : 0
تاريخ التسجيل : 10/03/2010
الوظيفة : تلميذه

البفتيك او الستيك او اسكالوب اللحم مقلي بالصوووووووووور Empty
مُساهمةموضوع: رد: البفتيك او الستيك او اسكالوب اللحم مقلي بالصوووووووووور   البفتيك او الستيك او اسكالوب اللحم مقلي بالصوووووووووور I_icon_minitimeالثلاثاء مارس 16, 2010 5:39 pm

شكرا يا قمر على الموضوع
تسلمي
تحياتي:
_:...عاشقه التصميم...:_
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
البفتيك او الستيك او اسكالوب اللحم مقلي بالصوووووووووور
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» ستيك اللحم بالزبده والتوابل روووووووووووعة بالصوووووووووور
» فاهيتا الستيك المشوى و الفلفل
» قرنبيط مقلي بعد التعديل .. بالخطوات المصوره
» بوكيه بطاطس مقلي ؟!؟!؟! ( ادخلى وشوفى الفن يكون ازاى فى الاكل !!! )
» دوداد باشا روووووووووووعة بالصوووووووووور

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي نورهان للبنوتات  :: اقسام الطبخ :: اطباق رئيسية :: اللحوم-
انتقل الى: