تضعى الملح والفلفل الاسمر وتتركيه جانبا ليهدء تماما
الحين حانسلق المكرونه
احضرى حله وضعى فيها كميه كافيه من المويه تكفى كيسين من المكرونه وغطيها وضعيها على النار الى ان تغلى المويه ضيفى ملح ومعلقه من الزيت وفرغى المكرونه ومن وقت للتانى تقلبيها على شان ماتلصق فى قاعده الحله ولا تعجن منك الى ان تستوى طبعا بتتذوقيها اول ماتستوى تشليها وتصفيها فى المصفاه للتخلص من ماء السلق
وبعدين بتجيبى البيض حسب كميه اللحم انا استعملت 3 بيضات مع كيلو لحم ونضعى ملح وفلفل اسمر وانتبهى لانك متبله اللحم من قبل يعنى الملح والفلفل تكون بسيطة جدا